Dierencommunicatie

Zo werkt het

Net als muziek hebben hersengolven verschillende toonhoogtes. Het aantal golven per seconde noemt men de frequentie.

 

Beta-golven zijn snelle golven (14 tot 38 keer per seconde) en die gebruiken mensen bij denken en concentreren.

 

Alfa-golven zijn langzamer (8 tot 14 keer per seconde). Deze komen vanzelf als je je ontspant, bij mediteren en net voor het in slaap vallen en als je net wakker bent. Door bewust de aandacht naar binnen te richten ontstaat er ruimte voor het opvangen van intuïtieve informatie. Er kunnen allerlei invallen en inzichten optreden. 

 

Dierenhersenen werken op alfa niveau. Door in meditatie te gaan en af te stemmen op de energie van een dier kan beeld, geluid, geur, reuk, tast en emotie uitgewisseld worden. Contact leggen doe ik door middel van een foto en enkele gegevens van uw dier. Uw dier hoeft niet lijfelijk aanwezig te zijn.

 

Wanneer

Vaak weten dieren heel goed wat er in de mensen omgaat. Daardoor zijn ze zo goed in troosten en in afleiden van te veel malende gedachten en zorgen. Als we met dieren praten kunnen we veel over onszelf leren. Dat alleen is al een heel goede reden om voor een gesprek te kiezen. En wie heeft zich nou nooit afgevraagd wat zou mijn dier nou willen zeggen als hij zo naar me kijkt?

 

 

Een gesprek met een dier kan inzicht geven in de oorzaak van bepaald gedrag, lichamelijke storingen of ziekte waardoor deze gemakkelijker aangepakt kunnen worden. Ook is het een heel goede manier om er achter te komen of een dier pijn heeft. Het dier kan tijdens een gesprek ook zijn voorkeuren aangeven over bijvoorbeeld de slaapplaats, voeding en behandelingen.