Over mij

Ik ben altijd op zoek geweest naar mijn hogere doel, iets wat mij echt raakt en zingeving aan dit leven geeft. Rusteloosheid, ontevredenheid en gemis van diepte zorgde ervoor dat ik bleef zoeken naar die zingeving. Tijdens het vierde jaar aan de Koninklijke Hogeschool voor Kunst en Vormgeving besloot ik dat kunst maken niet mijn hoofddoel was. Ik moest verder zoeken.

 

Reiki kwam op mijn pad. Dit gaf mij verdieping, rust en zekerheid. Het balanceerde mijn emoties. Ik ontwikkelde mijn helderweten en het vergrootte mijn liefde voor alles wat leeft. Ik leerde Quantum Touch technieken om de Reiki behandelingen verder te verdiepen. Dit was mijn juiste richting.

 

Ik las een artikel betreffende een informatieavond over dierencommunicatie. Mieke Zomer gaf een lezing over haar werk als dierentolk. Ik was erg onder de indruk. Ook vertelde zij over haar plannen om een cursus dierentolken te ontwikkelen. Ik werd geraakt. Dit was mijn doel.

 

In 2006 heb ik de cursus De Brontaal® van de dieren van Mieke Zomer gevolgd. Het was een prachtige, bijzondere en succesvolle ervaring. Met verbazingwekkend succes heeft iedere cursist de laatste dag van de cursus voor de allereerste keer een gesprek met een dier gevoerd.

 

In 2008 heb ik een vervolgcursus Dierencommunicatie gevolgd bij Birgitta van Spronsen. Daarna ben ik zelf verder gegaan met ervaring opdoen in het communiceren. Inmiddels heb ik vele gesprekken gevoerd met uiteenlopende diersoorten zoals paarden, katten, honden, vogels, knaagdieren enzovoort. 

 

In 2009 heb ik de opleiding Bloesem Therapie van Bloesem Remedies Nederland met succes afgerond. Gevolgd door de verdiepingsopleiding Geneeswerk.

 

Ik vind het belangrijk het verhaal van de dieren naar buiten te brengen. Hierdoor kunnen mensen en dieren door begrip en vertrouwen dichter bij elkaar komen en van elkaar leren. Daarbij vind ik een holistische aanpak noodzakelijk om tot een werkelijke oplossing te komen.

 

Naast mijn werk in de praktijk ben ik moeder van onze zoons Ceder en Timber, enthousiast amateur fotograaf en auteur. In januari 2017 is mijn eerste boek 'Een ondernemend muizenkindje' uitgegeven.